6936221130 Μακεδονίας 16, Τρίλοφος liandisenergy@gmail.com

Liandis Energy Solutions
Φωτοβολταϊκά Συστήματα - Αντλίες Θερμότητας | Τρίλοφος Θεσσαλονίκη

 

Η Liandis Energy Solutions, με έδρα στην ανατολική Θεσσαλονίκη είναι μία δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των Φωτοβολταϊκών και των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, από το 2000.

Στα 23 χρόνια εμπειρίας της, η Liandis Energy Solutions έχει υλοποιήσει έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας υψηλών προδιαγραφών σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ανελλιπώς τις υπηρεσίες της σε ιδιώτες και επαγγελματίες που έχουν ως στόχο να αναβαθμίσουν και να εκσυγχρονίσουν την κατοικία τους η την επαγγελματική τους στέγη.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


 

 
   
   
   
   
   
   
 
   
   
   
   
   
   

 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την τοποθέτηση και τη συντήρηση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και τις δυνατότητες σύνδεσης μεταξύ τους για μέγιστη απόδοση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Στόχος μας είναι να προτείνουμε λύσεις που να ανταπεξέρχονται στις ενεργειακές σας ανάγκες, έχοντας μέγιστη απόδοση και υψηλή αντοχή στο χρόνο.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Οι αντλίες θερμότητας είναι μια ευέλικτη λύση για κάθε σπίτι αφού με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών, όπως ο αέρας, το έδαφος και το νερό παρέχουν θέρμανση και ζεστό νερό.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ο συνδυασμός των φωτοβολταϊκών συστημάτων με τις αντλίες θερμότητας μπορεί να αποτελέσει μια έξυπνη και βιώσιμη λύση για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

H εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων σας, καθώς και την επισκευή και αντικατάσταση μερών όπου κρίνεται αναγκαίο.