6936221130 Μακεδονίας 16, Τρίλοφος liandisenergy@gmail.com
hero image
 
 
     
 

Liandis Energy Solutions
Φωτοβολταϊκά Συστήματα - Αντλίες Θερμότητας | Τρίλοφος Θεσσαλονίκη


Η Liandis Energy Solutions, με έδρα στην ανατολική Θεσσαλονίκη είναι μία δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των Φωτοβολταϊκών και των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, από το 2000.

Στα 23 χρόνια εμπειρίας της, η Liandis Energy Solutions έχει υλοποιήσει έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας υψηλών προδιαγραφών σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ανελλιπώς τις υπηρεσίες της σε ιδιώτες και επαγγελματίες που έχουν ως στόχο να αναβαθμίσουν και να εκσυγχρονίσουν την κατοικία τους η την επαγγελματική τους στέγη.

 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Ολοκληρωμένες λύσεις
 
     
 
Η Liandis Energy Solutions αναλαμβάνει τον σχεδιασμό ενεργειακών συστημάτων υψηλής απόδοσης και όχι απλώς τυποποιημένες εφαρμογές και εγκαταστάσεις, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους και ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, ξεχωριστά, ανεξαρτήτως μεγέθους.
 
Αυτό εγγυάται την αποτελεσματική λειτουργία του προτεινόμενου συστήματος, καθώς και τον μικρό χρόνο απόσβεσης της επένδυσης σας.
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Έχοντας δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες στο ενεργητικό της, αποδεικνύει κάθε φορά με το πέρας των εργασιών της, πως αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή συνεργάτη.
Παραμένει δίπλα σας και μετά την εγκατάσταση για άμεση τεχνική υποστήριξη και με ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, όλο το 24ωρο.

 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επενδύσετε στο μέλλον με βιώσιμο τρόπο.