6936221130 Μακεδονίας 16, Τρίλοφος liandisenergy@gmail.com
hero image
 
 
     
  Αντλίες Θερμότητας
Liandis Energy Solutions | Τρίλοφος Θεσσαλονίκη


H Liandis Energy Solutions δραστηριοποιείται στον τομέα των αντλιών θερμότητας προσφέροντας λύσεις εξαιρετικής απόδοσης για θέρμανση και ψύξη.

Οι προηγμένες τεχνολογίες μας εξασφαλίζουν την αποδοτική χρήση της ενέργειας, μειώνοντας το κόστος και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 
Οι αντλίες θερμότητας είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά θερμότητας από έναν χώρο σε άλλο. Συνήθως, αυτό γίνεται για να θερμαίνουμε ή να ψύχουμε χώρους, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθούν και για τη θέρμανση νερού. 
 
     
   
 
 
 
     
 
  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 
     
 
     
 
Ευελιξία και προσαρμοστικότητα
Οι αντλίες θερμότητας είναι μια ευέλικτη λύση για κάθε σπίτι ειδικά από περιβαλλοντικής και οικονομικής άποψης.
Επιπλέον, η διαχείριση των περισσότερων αντλιών θερμότητας μπορεί να γίνει μέσω μιας εφαρμογής, οπότε, όπου κι αν βρίσκεσαι, έχεις πάντα τον έλεγχο.
 
     
 
 
 
     
 
Μείωση περιβαλλοντικού αντίκτυπου
Οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν κυρίως καταναλώνοντας ανανεώσιμη ενέργεια.
Χρησιμοποιούν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και δεν παράγουν τοπικές εκπομπές, ενώ χρήση ανανεώσιμων πηγών, όπως ο αέρας, το έδαφος και το νερό παρέχει θέρμανση και ζεστό νερό με πολύ πιο βιώσιμο τρόπο από τα παραδοσιακά συστήματα.
 
     
 
 
     
 
Μειωμένη συντήρηση και σέρβις
Οι αντλίες θερμότητας έχουν στιβαρό σχεδιασμό και λίγα κινούμενα μέρη. 
Αυτό σημαίνει ότι απαιτούν πολύ λίγη συντήρηση (ένα γενικό έλεγχο μια φορά το χρόνο), σέρβις και επισκευές, σε σύγκριση με έναν παραδοσιακό λέβητα.
 
     
 
 
     
 
Απόδοση επένδυσης
Οι αντλίες θερμότητας προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη απόδοση της επένδυσης από τα συστήματα θέρμανσης που λειτουργούν με ορυκτά καύσιμα. 
Επιπλέον, η εγκατάσταση μιας αντλίας θερμότητας μπορεί συχνά να αυξήσει την αξία ενός ακινήτου σε περίπτωση μελλοντικής πώλησής του.
 
     
 
     
 
 
 
 
   
     
  Συνδυασμός ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
 
     
 
Ο συνδυασμός των φωτοβολταϊκών συστημάτων με τις αντλίες θερμότητας μπορεί να αποτελέσει μια έξυπνη και βιώσιμη λύση για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων.
Η σύνδεση αντλιών θερμότητας με ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας επιτρέπει τον συντονισμό με τα φωτοβολταϊκά συστήματα.
 
Η ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά μπορεί να διατίθεται κατά προτεραιότητα στη λειτουργία των αντλιών θερμότητας στις περιόδους υψηλής παραγωγής ή η αποθηκευμένη ενέργεια των φωτοβολταϊκών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία των αντλιών θερμότητας κατά τις περιόδους χαμηλής ηλιοφάνειας.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επενδύσετε στο μέλλον με βιώσιμο τρόπο.