6936221130 Μακεδονίας 16, Τρίλοφος liandisenergy@gmail.com
hero image
 
 
     
  Φωτοβολταϊκά Συστήματα
Liandis Energy Solutions | Τρίλοφος Θεσσαλονίκη


Τα φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελούν κορυφαία λύση για την παραγωγή βιώσιμης και ανανεώσιμης ενέργειας, εκμεταλλευόμενα τη δύναμη του ηλιακού φωτός για τη δημιουργία ηλεκτρικής ενέργειας. 

Η λειτουργία τους βασίζεται στο φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, μια διαδικασία που μετατρέπει άμεσα την ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρικό ρεύμα. 
 
     
   
 
 
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


H Liandis Energy Solutions αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Στόχος μας είναι να προτείνουμε λύσεις που να ανταπεξέρχονται στις ενεργειακές σας ανάγκες, έχοντας μέγιστη ανθεκτικότητα και υψηλή αντοχή στο χρόνο.
 
     
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

H Liandis Energy Solutions αναλαμβάνει τη συντήρηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων σας, καθώς και την επισκευή και αντικατάσταση μερών όπου κρίνεται αναγκαίο.

Ένα καλά συντηρημένο σύστημα εξασφαλίζει όχι μόνο τη μέγιστη παραγωγή ενέργειας αλλά και τη μείωση των δαπανών συντήρησης στο μέλλον. 
 
 
 
 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καθαρισμός πάνελ
  Έλεγχος συνδέσεων
  Έλεγχος στηριγμάτων
  Έλεγχος απόδοσης
  Έλεγχος μπαταριών (αν υπάρχουν)
 
 
 
 
 
 
     
   
     
     
     
  NET METERING
 
     
 

Το net metering είναι μια πολιτική που επιτρέπει στους καταναλωτές που έχουν εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά συστήματα να συνδέουν το σύστημά τους στο δίκτυο του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας. 

Η ενέργεια αυτή ενθαρρύνει την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθώς παρέχει κίνητρα για τη μείωση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος και τη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας.


Κατά τη διάρκεια των περιόδων όπου το φωτοβολταϊκό σύστημα παράγει περισσότερη ενέργεια από ό,τι οι καταναλωτές χρειάζονται, το υπερεπίπεδο ηλεκτρικό ρεύμα εισάγεται στο δίκτυο. Αντίστροφα, κατά τις περιόδους όπου η παραγωγή είναι ανεπαρκής, οι καταναλωτές μπορούν να παίρνουν ηλεκτρικό ρεύμα από το δίκτυο.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου λογαριασμού, η κατανάλωση και η παραγωγή ενέργειας καταγράφονται. Εάν η παραγωγή υπερβαίνει την κατανάλωση, ο καταναλωτής λαμβάνει πίσω πίσω ένα χρηματικό ποσό ή πίσω στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, δημιουργώντας ένα είδος "πιστωτικού" στο λογαριασμό του.

 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επενδύσετε στο μέλλον με βιώσιμο τρόπο.